Nonke Buusjke

Informatie Project

In een vakwerkhuis in de idyllische omgeving van Nonke Buusjke kom je helemaal tot je recht als je ervan houdt om in een rustige omgeving creatieve cadeauartikelen te maken voor de marktkraam of de fantastische 2-jaarlijkse kerstmarkt. Houd je meer van het buitenleven en steek je graag je handen uit de mouwen dan is meehelpen aan het seizoensgebonden onderhoud ook een keuze.

Op het terrein van openlucht museum Nonke Buusjke in de Schinveldse bossen wordt geholpen om het terrein te onderhouden en creatief gewerkt. Houd je van rust en gezamenlijkheid, dan ben je hier op je plek!

Er worden bladeren geruimd, takkenbossen gemaakt, planten water gegeven, varkens gevoerd, stoepen geveegd, onkruid gewied en fruit geplukt en verwerkt voor de vlaaien die elk weekend door het museum worden gebakken. Wekelijks wordt er verse soep gemaakt en ook wordt er regelmatig een wandeling gemaakt of gefietst op de Duo-fiets. Je bent onderdeel van een fijne groep waarin leeftijd geen rol speelt. Van jong tot oud voelt zich hier thuis.

Wil je weten wat de mogelijkheden voor jou zijn?

Onze dagbesteding

Onze locaties

[wpgmza id="1"]